Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomeravond in het Museum 2024

28 juni, 18.00 - 23.00

Kom jij op vrijdag 28 juni naar onze Zomeravond, helemaal in het teken van Fotografie en Fashion? Tijdens deze zomeravond kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Zo kun je zelf creatief aan de slag met een fotografieworkshop waarbij je ontdekt hoe fotografie bijdraagt aan de beeldvorming rondom identiteit en mode. Of je laat je portretteren door fotograaf Ferdows Faghir die gebruik maakt van een bijzondere Kamra-e-Faoree, ofwel een Afghaanse box camera. In stijl de Zomeravond afsluiten? Kies dan één van onze mooie sticker tattoos uit waarmee je een geweldige indruk maakt!

Laat je inspireren door een flitsende catwalkshow met verschillende soorten fashion en ontdek wat jouw favoriete stijl is. De gehele avond kun je zelf kleding inleveren bij Dress for Success, een organisatie die werkzoekenden met een minimuminkomen voorziet van representatieve kleding.

Kom genieten van de zomerse tunes van DJ Selwyn de Wind en de heerlijke hapjes en drankjes. We sluiten de avond feestelijk af met livemuziek van Rabasa. 

Dus koop je kaartje en bezoek het Nederlands Fotomuseum tot in de late uurtjes. Natuurlijk is het museum die avond geopend en kun je tot laat in de avond alle tentoonstellingen in het museum bekijken. Ook onze nieuwste tentoonstelling I wish there was colour, I wish there was sound. 

Praktische info 
Datum: Vrijdag 28 juni 2024 
Tijd: 18:00 uur – 23:00 uur 
Locatie: Nederlands Fotomuseum 
Prijs: €16 (volwassene); €8,50 (18 t/m 24 jaar)  

Koop tickets

Wil je bijdragen aan de kledinginzamelingsactie voor Dress For Success? Doneer jouw nette en hippe kleding, zodat mensen met een minimuminkomen zich bij sollicitatiegesprekken van hun beste kant kunnen laten zien.

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
18.00 - 23.00
Evenement Categorieën:
,
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Iedere twee weken een update in je mailbox
Inschrijven
nl_NLNederlands