Skip to content Skip to footer
Het museum is open van dinsdag tm zondag van 11 tot 17.00 uur
Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam

Steun ons

Vriendschappen

Jouw bijdrage maakt het verschil!

Vrienden zijn van enorme waarde voor het Nederlands Fotomuseum. Met de bijdragen van onze fans, vrienden en ambassadeurs beheren we onze Collectie en verrijken we onze activiteiten. Samen met de support van onze partners en Fotomuseum Collectors Council zorgen onze Vriendschappen ervoor dat we inspirerende tentoonstellingen kunnen maken, kinderen en jongeren kunnen laten genieten van de magie van fotografie, talent kunnen ondersteunen en evenementen kunnen organiseren.

Een Vriendschap is er al vanaf 35 euro per jaar. Daarvoor ben je altijd van harte welkom in het museum en geniet je van exclusieve voordelen, voor jou én voor ons.

Familie van Bennekom (Kors met camera, Josephine, Joris, Janine, Ine), Zuid-Engeland, 1969 © Kors van Bennekom/Nederlands Fotomuseum

Vriendschappen

Kies de Vriendschap die het beste bij jou past

Eenmalig geven

Doneer direct

Wil je bijdragen aan de missie van het Nederlands Fotomuseum en ervoor zorgen dat we het leven van mensen kunnen verrijken met visuele verhalen die ertoe doen? Je kunt een eenmalige donatie overmaken naar:

Stichting Nederlands Fotomuseum
O.v.v. Gift
IBAN: NL12 INGB 0009 482 524

Fiscaal voordeel

Haal meer uit je Vriendschap

Het Nederlands Fotomuseum is een Culturele ANBI en betaalt daarom geen erf- of schenkbelasting. Hierdoor komt je gift volledig ten goede aan het museum. Bovendien kan je vaak meer schenken dan je denkt. Je haalt het meeste uit je vriendschap met een periodieke schenkingsovereenkomst.

ANBI-gegevens

Naam begunstigde: Stichting Nederlands Fotomuseum
Bezoekadres: Statendam 1, Rotterdam
Postadres: Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam
Telefoon: 010 203 0405

IBAN nummer: NL12 INGB 0009 482 524
RSIN nummer: 8113 93 331

Contact

Voor meer informatie over Vriendschappen bij het Nederlands Fotomuseum kun je contact opnemen via 010 203 0405 of mail ons.

Foto bovenaan pagina: Familie van Bennekom (Kors met camera, Josephine, Joris, Janine, Ine), Zuid-Engeland, 1969 © Kors van Bennekom/Nederlands Fotomuseum

Zomer in het Nederlands Fotomuseum
van 13 juli tm 25 augustus
Bekijk onze zomerprogramma
nl_NLNederlands