Skip to content Skip to footer
The museum is open from Tuesday - Sunday from 11 a.m. to 5 pm.
Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam

Events for 22 April 2024

All Day

Ad van Denderen - En Route

Vanaf 30 september 2023 tot en met 20 mei 2024 is in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam een overzichtstentoonstelling te zien van documentaire fotograaf Ad van Denderen.

Monica Nouwens | This One Is For You Serra

Van 16 december 2023 tot en met 16 juni 2024 is in het Nederlands Fotomuseum de tentoonstelling This One Is For You Serra van Monica Nouwens te zien. Speciaal voor het museum creëerde Monica Nouwens een ruimtevullende video-installatie die de bezoeker omhult in de verhalen van de straten van South East Los Angeles.

Ongoing

Gallery of Honour of Dutch Photography

In the Gallery of Honour, 99 photos tell the story of photography in the Netherlands from 1842 to the present day. The Gallery shows the highlights, the innovations, and the great steps photographers have made, from the invention of photography to the unique technological innovations of today.

WOMXN. More than a muze

Waar vrouwen in musea veelal het onderwerp zijn van een kunstwerk als muze, draait het project WOMXN. het juist om: vrouwen hebben de regie gekregen. Hoe zien zij zichzelf? Hoe willen zij geportretteerd worden? Wat is relevant in hun ogen? Voor het project WOMXN. heeft fotograaf Sebiha…

Sign up for our newsletter
Dutch newsletter, every two weeks.
Sign up
en_GBEnglish (UK)