• MOL-21033_B-print

Wilja en Nanny, Kees Molkenboer

 95,00

 • Kies de mooiste presentatie van uw afdruk!

  Maak gebruik van onze exclusieve inlijstservice.

 • Beschrijving

  Fotograaf: Kees Molkenboer
  Titel: Sleepboten voor de Rijnvaart, Rotterdam
  Jaar: 1952
  Afmeting beeld:  40 x 40 cm
  Papiermaat: 46x 61 cm.

  Kees Molkenboer (1907-1987) is een rasechte Rotterdamse fotograaf, zijn collectie wordt beheerd door het Nederlands Fotomuseum.

  Kees Molkenboer spaarde zijn eerste camera bij elkaar met zegeltjes en leerde fotograferen bij amateur-fotoclub De Maasstad. Tot zijn mobilisatie in 1939 en aansluitende krijgsgevangenschap hield hij zich bezig met een breed scala aan fotografische activiteiten: van portret- tot architectuurfotografie. Bij voorkeur werkend met een 6 x 6 camera gaf hij een karakteristiek beeld van Rotterdam in de jaren 1945 tot 1960.

  Fotoprint
  Uit de vele collectiefoto’s heeft het museum voor u een selectie gemaakt die te koop is als digitale afdruk. Deze prachtige fotoprints worden geprint op hoogwaardig en duurzaam fotopapier: HP Satin Photo Paper, 300 grams. De naam van de fotograaf is geprint in de witrand.

  Bewaartip
  Het is raadzaam om uw foto niet in het zonlicht te hangen, in een vochtige ruimte of boven de verwarming. Fotoprints blijven het mooist als zij in een ruimte hangen waar de temperatuur en de luchtvochtigheid niet al te veel schommelt.

Artikelnummer: MOL-21033 Categorieën: , Tags: , , , ,