Niet op voorraad

Oplage: 150
    Formaat: 59,4 x 42 cm
    Levertijd: 10 werkdagen

Bij de tentoonstelling Mattijs van Bergen | Photo to Fashion zijn drie speciale edities uitgegeven, waaronder deze foto van modefotograaf Wendelien Daan.

Speciaal voor de tentoonstelling Photo to Fashion zijn het Nederlands Fotomuseum en de modeontwerper Mattijs van Bergen een bijzondere culturele samenwerking aangegaan. Geïnspireerd op de iconische zwart-wit- fotografie uit de museumcollectie, heeft Van Bergen een nieuwe modecollectie ontworpen. Zoekend naar een spannende combinatie tussen beeld, ontwerp, materiaal en techniek geeft hij de foto’s in zijn ontwerpen een nieuwe dimensie.

De Nederlandse modefotografen Sacha van Dorssen, Wendelien Daan en het duo Petrovsky & Ramone hebben de modecollectie vervolgens vastgelegd; allen in hun eigen stijl.

SKU: 5148 Categorie: