• BFE-2067-1_B-print

Twee schelpen, Bernard Eilers

• Kies de mooiste presentatie van uw afdruk!

Maak gebruik van onze exclusieve inlijstservice.

Fotograaf: Bernard Eilers
    Titel: Schelpen Conus Aulicus Linné en Mitra Episcopalis Linné
    Jaar: 1922
    Afmeting beeld: 40 x 54 cm
    Papiermaat: 61 x 46 cm.

Schelp uit de collectie van het Zoölogisch Museum Amsterdam, gefotografeerd voor het tijdschrift Wendingen 5 (1923)

Bernard Eilers (1878 – 1951) is één van de fotografen uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum.

Bernard F. Eilers behoort tot de belangrijkste Nederlandse fotografen uit het begin van de 20e eeuw. Zijn oeuvre bestaat enerzijds uit opdrachtwerk dat zich kenmerkt door een zakelijke stijl, anderzijds uit vrij werk waarin hij zijn kunstzinnige talenten tot uiting bracht.

Fotoprint
    Uit de vele collectiefoto’s heeft het museum voor u een selectie gemaakt die te koop is als digitale afdruk. Deze prachtige fotoprints worden geprint op hoogwaardig en duurzaam fotopapier: HP Satin Photo Paper, 300 grams. De naam van de fotograaf is geprint in de witrand.

Bewaartip
    Het is raadzaam om uw foto niet in het zonlicht te hangen, in een vochtige ruimte of boven de verwarming. Fotoprints blijven het mooist als zij in een ruimte hangen waar de temperatuur en de luchtvochtigheid niet al te veel schommelt.

• Extra informatie
SKU: BFE-2067-1-P Categorie: