• Start Tour de France, Bert Buurman
  • BBU-1205-75_B-print

Start Tour de France, Bert Buurman

• Kies de mooiste presentatie van uw afdruk!

Maak gebruik van onze exclusieve inlijstservice.

Fotograaf: Bert Buurman
    Titel: Start van de Tour de France
    Jaar: 1954
    Afmeting beeld: 40 x 40 cm
    Papiermaat: 61 x 46 cm.

Bert Buurman (1915-1998) is één van de fotografen uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum.

Bert Buurman kreeg al op negenjarige leeftijd een camera en maakte vroeg kennis met het ontwikkelen en afdrukken van foto’s. Buurman had een portretatelier aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. In de eerste naoorlogse jaren werkte hij voor 'Vrij Nederland' en bladen als 'De Prins', 'Trouw' en 'Strijdkreet'. Tot 1949 had hij een studio aan huis met circa 11 personeelsleden, daarna trad hij in vaste dienst bij 'De Telegraaf'.

Fotoprint
    Uit de vele collectiefoto’s heeft het museum voor u een selectie gemaakt die te koop is als digitale afdruk. Deze prachtige fotoprints worden geprint op hoogwaardig en duurzaam fotopapier: HP Satin Photo Paper, 300 grams. De naam van de fotograaf is geprint in de witrand.

Bewaartip
    Het is raadzaam om uw print niet pal in de zon te hangen, in een vochtige ruimte of boven de verwarming. Fotoprints blijven het mooist als zij in een ruimte hangen waar de temperatuur en de luchtvochtigheid niet al te veel schommelt.

SKU: BBU-1205-75-P Categorie: Tags: , , ,