• Schip in de haven, Aart Klein
 • AKL-580512-12_BU-print

Schip in de haven Rotterdam, Aart Klein

 95,00

 • Kies de mooiste presentatie van uw afdruk!

  Maak gebruik van onze exclusieve inlijstservice.

 • Beschrijving

  Fotograaf: Aart Klein
  Titel: Schip in de haven van Rotterdan
  Jaar: 1958
  Afmeting beeld: 40 x 43 cm
  Papiermaat: 61 x 46 cm.

  Aart Klein (1909-2001) is één van de fotografen uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum.

  Aart Klein kon uren wachten op het juiste beeld. In de optimistisch getinte reportages van de wederopbouw van Nederland ontwikkelde hij een eigen uitgesproken grafische stijl. Zwart-witfotografie betekende voor Aart Klein het tekenen met licht op een zwarte ondergrond. De verworvenheden uit de theaterfotografie (het fotograferen met weinig licht) maakte hem tot een tovenaar in de donkere kamer. Zijn werk kreeg ook buiten Nederland bekendheid en was in de jaren vijftig te zien tijdens toonaangevende tentoonstellingen.

  Fotoprint
  Uit de vele collectiefoto’s heeft het museum voor u een selectie gemaakt die te koop is als digitale afdruk. Deze prachtige fotoprints worden geprint op hoogwaardig en duurzaam fotopapier: HP Satin Photo Paper, 300 grams. De naam van de fotograaf is geprint in de witrand.

  Bewaartip
  Het is raadzaam om uw foto niet in het zonlicht te hangen, in een vochtige ruimte of boven de verwarming. Fotoprints blijven het mooist als zij in een ruimte hangen waar de temperatuur en de luchtvochtigheid niet al te veel schommelt.

Artikelnummer: AKL-580512-12-F Categorie: Tags: , , , ,