No more, No less | Bernaded Dexters

Met mijn portretten ( live en andere ) in dit boek blijk ik niets diepgaand te onthullen over het onderwerp. Wat ik probeerde te bereiken, is één moment te delen met de artiest. Nu wil ik graag deze momenten delen met jullie, niet meer en niet minder.

...wie heeft er nood aan "nog" een boek met live/portret muziekfoto's van artiesten...vraag ik me af. Eigenlijk niemand, denk ik dan.

Waarom dan toch dit boek maken?
    ...het begon een aantal jaren geleden toen ik foto's maakte voor o.a. Deng magazine, en Marc Meulemans ( redactie Deng ) me vroeg om toch absoluut eens samen door mijn muziek archief te gaan. Helaas heeft Marc ons plots verlaten en hebben we dit uiteindelijk nooit gedaan.
    Al die tijd was er Marc Tee ( muzikant ) die me zei dat ik een boek " Best of " zou moeten maken en wel degelijk op " mijn " manier.
    De voorbije jaren kwam ik steeds meer mensen tegen die nieuwsgierig naar mijn archief vroegen. Op een bepaald moment besloot ik aan mijn selectie te beginnen..

Na een jaar en enkele maanden impulsief, " als op een roadtrip " door mijn archief te wandelen, is dit het resultaat geworden. Het ging er niet om " wie " er getoond wordt of
    "wanneer " de foto in kwestie genomen is. Veeleer ligt hier een soort dagboek vol emoties en mooie herinneringen...

- Bernaded Dexters