• TEP-2387_B-print

Narcis “Poetaz Elvira', Richard Tepe

• Kies de mooiste presentatie van uw afdruk!

Maak gebruik van onze exclusieve inlijstservice.

Fotograaf: Richard Tepe
    Titel: (Cliché No.) 25; (Onderwerp) Narcis “Poetaz Elvira' in vaas  te Apeldoorn
    Jaar: 1915
    Afmeting beeld: 40 x 53 cm
    Papiermaat: 61 x 46 cm.

Richard Tepe (1864-1952)is één van de fotografen uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum.

Het begin van Richard Tepe’s fotografische carrière valt samen met de groeiende belangstelling voor het natuurbehoud in Nederland. Tepe behoort tot de eerste Nederlandse natuurfotografen. De vroegst bekende opnamen dateren uit de periode 1898-1902. In deze beginjaren concentreerde hij zich vooral op de vogelfotografie en hij kan beschouwd worden als de grondlegger van dit genre in Nederland. Later fotografeerde hij ook stillevens, planten, landschappen en huis- en boerderijdieren. De tijdloze, zakelijke opnamen werden regelmatig geëxposeerd en oogstten zowel in verleden als heden waardering tot buiten de Nederlandse grenzen.

Fotoprint
    Uit de vele collectiefoto’s heeft het museum voor u een selectie gemaakt die te koop is als digitale afdruk. Deze prachtige fotoprints worden geprint op hoogwaardig en duurzaam fotopapier: HP Satin Photo Paper, 300 grams. De naam van de fotograaf is geprint in de witrand.

Bewaartip
    Het is raadzaam om uw foto niet in het zonlicht te hangen, in een vochtige ruimte of boven de verwarming. Fotoprints blijven het mooist als zij in een ruimte hangen waar de temperatuur en de luchtvochtigheid niet al te veel schommelt.

• Extra informatie
SKU: TEP-2387_P Categorie: Tags: ,