Love on the Left Bank | Ed van der Elsken

Uitverkocht

A facsimile edition of one of the classic photography books. Elsken focuses on the Left Bank of Paris in the 1950s a time when it was recognised as a centre of creative ferment which would determine the cultural agenda of a generation. With its unconventional, gritty, snapshot-like technique the work has been acclaimed as expanding the boundaries of documentary photography.

Dit is een facsimile editie van een van de klassieke fotoboeken van de 20ste eeuw. Het boek focust op de Rive Gauche van Parijs in de jaren ’50. Hier bevond zich een centrum van creatieve aanwas en het thuis van kunstenaars, schrijvers en esthetici die de culturele agenda van een hele generatie zouden bepalen. Met haar onconventionele, korrelige, snapshotachtige technieken werd het werk als grensverleggend binnen de documentaire fotografie.

Titel: Love on the Left Bank
    Fotograaf / Auteur / Met bijdragen van: Ed van der Elsken