• HBU, Rotterdam, Steef Zoetmulder
  • SZM-1537-1538_BM-print

HBU Rotterdam, Steef Zoetmulder

• Kies de mooiste presentatie van uw afdruk!

Maak gebruik van onze exclusieve inlijstservice.

Fotograaf: Steef Zoetmulder
    Titel: HBU - Rotterdam I
    Jaar: 1939
    Afmeting beeld: 40 x 41 cm
    Papiermaat: 61 x 46 cm.

Steef Zoetmulder (1911 - 2004) is één van de fotografen uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum.

De Rotterdamse fotograaf Steef Zoetmulder beoefende steeds twee vormen van fotografie naast elkaar: publiciteitsfotografie en vrije fotografie. Zijn gehele oeuvre getuigt van een voorkeur voor decoratieve, naar abstractie neigende beelden. Met een korte onderbreking heeft Steef Zoetmulder altijd als zelfstandig reclamefotograaf gewerkt. Internationaal kreeg hij onder meer erkenning door deelname aan de eerste tentoonstelling over ‘Subjektive Fotografie’ van Otto Steinert in 1951 te Saarbrücken.

Fotoprint
    Uit de vele collectiefoto’s heeft het museum voor u een selectie gemaakt die te koop is als digitale afdruk. Deze prachtige fotoprints worden geprint op hoogwaardig en duurzaam fotopapier: HP Satin Photo Paper, 300 grams. De naam van de fotograaf is geprint in de witrand.

Bewaartip
    Het is raadzaam om uw foto niet in het zonlicht te hangen, in een vochtige ruimte of boven de verwarming. Fotoprints blijven het mooist als zij in een ruimte hangen waar de temperatuur en de luchtvochtigheid niet al te veel schommelt.

SKU: SZM-1537-1538-F Categorie: Tags: , ,