Handgemaakte elegante bannerbag | atelier Pepavana

Deze elegante shopper is gemaakt van hergebruikte buitenreclamebanieren van het Nederlands Fotomuseum.
    Daarom heeft iedere tas een unieke print.
    De tas is binnenin voorzien van een portemonnee vak (24 x 11 cm) met sluitklepje en kan worden gesloten door middel van een magneet sluiting.

Onderin de tas is een plat binnenvak  van 9 x 12 cm aangebracht met daarin een opvouwbaar boodschappentasje.

Deze  shopper is gemaakt van oersterk waterafstotend zeildoek en in een beperkte oplage exclusief verkrijgbaar bij het Nederlands Fotomuseum.

Afmeting: hoogte 37 cm x breedte 26 cm x diepte 10 cm. Hengels 45 cm.

Materiaal: hergebruikt Bisonyl (zeildoek)

Iedere tas is uniek. De afbeelding kan daarom afwijken van het geleverde product. De specificaties zijn steeds gelijk.

Over Pepavana

Pepavana is a brand with an everlasting & innovative collection of Bags, Hats & Gaiters. Owner and designer Pepa van Asperen, uses eco- or friendly produced materials to create more sustainable products. Everything is handmade in her local workshop, based at the Rotterdam Harbour in The Netherlands.

• Extra informatie
    Sjaal Ed van der Elsken

100% zijden sjaal van Mattijs van Bergen. Bedrukt met met iconische beelden uit de Nederlandse fotografiegeschiedenis.

Sjaal Richard Tepe

Sjaal Nico Jesse