• Veemarkt, 's-Hertogenbosch, 1956

De Bossche veemarkt, Martien Coppens

• Kies de mooiste presentatie van uw afdruk!

Maak gebruik van onze exclusieve inlijstservice.

Fotograaf: Martien Coppens
    Titel:  De Bossche veemarkt
    Jaar:  (1950-1955)
    Afmeting beeld: 40 x 40 cm
    Papiermaat: 61 x 46 cm.

Martien Coppens (1908-1986) is één van de fotografen wiens collectie beheerd wordt door het Nederlands Fotomuseum.

Martien Coppens  raakte gefascineerd door de fotografie tijdens zijn middelbare schooltijd. Coppens ontwikkelde zich in woord en beeld tot een onvermoeibare voorvechter van de foto als artistiek product, persoonlijke expressiemiddel en object van schoonheid. Hiervan getuigen naast De mensch in de fotografie (1946), Fotokunst? (1947) en Mens en camera (1950) ruim zestig naoorlogse fotoboeken. Zijn betrokkenheid bij fotografische beroepsorganisaties in eigen land koppelde hij aan intensieve internationale contacten.

Fotoprint
    Uit de vele collectiefoto’s heeft het museum voor u een selectie gemaakt die te koop is als digitale afdruk. Deze prachtige fotoprints worden geprint op hoogwaardig en duurzaam fotopapier: HP Satin Photo Paper, 300 grams. De naam van de fotograaf is geprint in de witrand.

Het is raadzaam om uw print niet in het zonlicht te hangen, in een vochtige ruimte of boven de verwarming. Fotoprints blijven het mooist als zij in een ruimte hangen waar de temperatuur en de luchtvochtigheid niet al te veel schommelt.

• Extra informatie
SKU: MCO-28-2_P Categorie: Tags: , , ,