• Berijpte kool, Piet Zwart
  • PZW-697_B-print

Berijpte kool, Piet Zwart

• Kies de mooiste presentatie van uw afdruk!

Maak gebruik van onze exclusieve inlijstservice.

Fotograaf: Piet Zwart
    Titel: Berijpte Kool
    Jaar: 1930
    Afmeting beeld: 40 x 55 cm
    Papiermaat: 61 x 46 cm.

Piet Zwart (1885-1977) is één van Nederlands bekendste fotografen. Het Nederlands Fotomuseum beheert zijn fotoarchief.

Het fotografische oeuvre van Piet Zwart is ontstaan in een periode van nauwelijks 10 jaar, maar behoort tot het belangrijkste uit het interbellum. De betekenis ervan wordt onderstreept door zijn foto theoretische geschriften en bijdrage aan de internationale doorbraak van de Nieuwe Typo- en Fotografie. Piet Zwart was een vormgever in de ruimste zin van het woord: textiel en interieur, architectuur, fotografie en grafische vormgeving behoorden tot zijn werkterreinen.

Fotoprint
    Uit de vele collectiefoto’s heeft het museum voor u een selectie gemaakt die te koop is als digitale afdruk. Deze prachtige fotoprints worden geprint op hoogwaardig en duurzaam fotopapier: HP Satin Photo Paper, 300 grams. De naam van de fotograaf is geprint in de witrand.

Bewaartip
    Het is raadzaam om uw foto niet in het zonlicht te hangen, in een vochtige ruimte of boven de verwarming. Fotoprints blijven het mooist als zij in een ruimte hangen waar de temperatuur en de luchtvochtigheid niet al te veel schommelt.

SKU: PZW-697-F Categorie: Tags: ,