Ongeveer 60 minuten

Maximaal 20 personen per virtuele tour

€50,-
(excl. museumentree). Tegen meerprijs kan het bezoek ook worden uitgebreid met een rondleiding.
Betaling kan ook per factuur.

Afdeling Educatie
tel. 010-20 30 451
educatie@nederlandsfotomuseum.nl

Het Nederlands Fotomuseum beheert, in het grootste en modernste negatievendepot van Europa, ruim 150 archieven van Nederlandse Fotografen als Ed van der Elsken, Cas Oorthuys, Frits Rotgans en Piet Zwart. In totaal liggen er ruim drie miljoen negatieven en nog eens een miljoen dia’s, afdrukken, brieven en andere documenten. Tijdens deze presentatie krijgt u de kans om virtueel een kijkje te nemen in het depot van het museum.

Zo komt u onder andere meer te weten over de collectie, het depot en het nut van bewaren. We nemen u mee in het proces en starten bij de zoektocht naar een negatief en lopen het door tot het scannen, dan wel afdrukken van dit negatief.

De virtuele tour vindt plaats in een van de ontvangstruimtes. Na de presentatie kunt u de rest van het museum bezoeken.