Het Nederlands Fotomuseum zoekt tijdens de tentoonstellingsperiode van Ed van der Elsken (24 mei t/m 6 oktober 2019) publieksbegeleiders met een passie voor fotografie.

Als publieksbegeleider ben je mede het gezicht van het Nederlands Fotomuseum. Samen met alle collega’s van het museum zorg je voor een prettig museumbezoek van onze bezoekers. Je helpt graag mensen wegwijs te maken in het museum en beantwoordt graag vragen over de tentoonstelling.

Wat ga je doen? Per dienst sta je met drie andere publieksbegeleiders ingeroosterd. De taken worden per dienst onderling afgewisseld Je staat in de hal, op zaal of bij de multimediale presentatie van het kleurenwerk van EYE LOVE YOU. - In de hal verwelkom je de bezoeker, biedt praktische hulp bij de klusjes of lift. Op zaal controleer je de entreetickets en geef je indien gewenst informatie over de tentoonstellingen. Bij drukte ondersteun je ook de kassa door e-tickets te scannen. Je bent een aanspreekpunt voor vragen. Bij de multimediale presentatie ben je verantwoordelijk voor de uitgave en inname van de koptelefoons en zorg je voor een goede doorstroom van het publiek de installatie in/uit. De presentatie start 3x per uur.

De diensten vallen van dinsdag t/m zondag 10.45 – 14.00 of van 13.45 – 17 .00 uur

Wat vragen we van jou?
In de periode van 24 mei tot en met 6 oktober 2019: minimaal 12 diensten inzetbaar (één dienst is gelijk aan 3 uur)
Representatief voorkomen
Klantgericht kunnen omgaan met ons publiek
Kennis en/of affiniteit met fotografie of ons museum is een pre
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Bij voorkeur woonachtig in regio Rotterdam
Zelfstandig vervoer

Wat krijg je ervoor terug?
Een exemplaar van de publicatie Lust for Life, Ed van der Elsken in kleur.
Een toegangskaartje voor de VIP opening van Lust for Life.
Uitnodiging voor een georganiseerd event ‘Een kijkje achter de schermen’.

Zit gastvrijheid ook in je DNA?
Meld je dan via onderstaand formulier aan. Onze coördinator neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. We nodigen mensen met alle achtergronden uit om te reageren.

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met Anouk Gielen, coördinator vrijwilligers en publieksbegeleiding: agielen@nederlandsfotomuseum.nl