• Elke zondag
    14.00 - 15.00 uur

  • Kosten
    3 euro (excl. museumentree)

  • Locatie
    Nederlands Fotomuseum

  • maximaal 15 deelnemers

Wekelijkse Zondagmiddag Rondleiding Sterke verhalen

Het Nederlands Fotomuseum gesloten tot 1 april 2020. Hierdoor komen de zondagmiddag rondleidingen van 15, 22 en 29 maart te vervallen. Het Fotomuseum volgt hiermee de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Meer info

Op zondag 29 maart, 26 april en 17 mei vindt de rondleiding plaats van 15 - 16 uur i.m.v Sterke verhalen - Unplugged.

In de tentoonstelling Sterke verhalen uit de rijke collectie van het Nederlands Fotomuseum laat het museum een verscheidenheid aan visuele verhalen uit de rijke collectie zien. Het is een mix van historische en eigentijdse fotografie; van thema’s en onderwerpen; van professionele en amateurfotografen. En uiteraard alle visueel sterk. De tentoonstelling bestaat uit tien hoofdstukken. Ieder hoofdstuk stelt een actueel maatschappelijk of juist alledaags thema aan de orde, zoals macht, migratie, rijkdom of voetbal. Telkens plaatsen twee fotoseries het thema in een ander perspectief, waardoor het kijken voorop wordt geplaatst.

Kom meer te weten over het verhaal achter de foto's in de tentoonstelling Sterke verhalen tijdens de wekelijkse zondagmiddag rondleiding en leer je hoezeer fotografen een thema vanuit een totaal verschillend vertrekpunt kunnen benaderen, in vorm én inhoud.

Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi