• Boek nu!

   

 • Duur
  3 uur

 • Kosten
  €55 p.p.
  + Posse Espressobar
  Lunch € 15,- p.p. / Lunch (uitgebreid) € 27,50 p.p. / Borrel € 14,- p.p. / Diner (drie gangen) €35,- p.p.

 • Aantal
  Vanaf 8 personen

Urban Arrangement

Wilt u de Kop van Zuid van Rotterdam op een speciale manier ontdekken? In samenwerking met UrbanGuides presenteren we Fotografie & Architectuur op de Kop van Zuid. Maak een keuze uit één van de twee arrangementen en kom alles te weten over fotografie en de indrukwekkende architectonische gebouwen die te vinden zijn op dit schiereiland. 

Urban Arrangement
Stoer, creatief, dynamisch en vernieuwend: de Kop van Zuid en Katendrecht hebben Rotterdam qua architectuur en cultuur een nieuw gezicht gegeven. Wordt de Kop van Zuid vaak omschreven als het Manhattan aan de Maas, sinds enkele jaren wordt Katendrecht vergeleken met rauwe steden als Berlijn.

De tour laat je kennismaken met deze voormalige havengebieden en biedt je de tevens de kans een bezoek te brengen aan het Nederlands Fotomuseum. Zo ontdek je in één ochtend of middag zowel de cultuur op de Kop van Zuid als de hotspots op Katendrecht. De dag begint met een kop koffie in de koffie van het Fotomuseum. Onder leiding van een rondleider, vaak zelf fotograaf, bezoek je de lopende tentoonstelling in het museum. Vervolgens neemt een architectuurgids je mee langs de spectaculaire woontorens, monumentale pakhuizen, industriële silo’s en bakfietsstraatjes op de Wilhelminapier en Katendrecht. De gids zoomt in op de recente en toekomstige ontwikkelingen in dit gebied. De dag eindigt met een lekkere lunch, borrel of diner bij de Posse Espressobar.

Of volgt u liever het architectuur arrangement

Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi