• Data
  11 februari
  18 maart
  15 april

 • Tijd
  10.00 - 11.00 uur

 • Kosten
  12 euro, inclusief koffie/thee na les, exclusief museumentree

 • Maximaal 25 deelnemers per les

Get Unwired! Yoga in het Nederlands Fotomuseum (uitverkocht)

Wil je in een heel bijzondere sfeer aan je lichaam en je geest werken? Doe dan mee aan de Unwired yogales in het Nederlands Fotomuseum. Yogastudio Charles Hond heeft een speciale yogales ontwikkeld geïnspireerd op de tentoonstelling Unwired, waar je wordt omringd door levensgrote foto’s van plekken op aarde waar (nog) geen internetverbinding is. Ten midden van deze enorme verstilde landschappen worden yogalessen gegeven.

We zijn continue online. De impact hiervan op ons lichaam en geest is groot. Schouders die altijd naar voren zijn gebogen richting onze laptop, een kromme rug om dichter bij het scherm van je smartphone te zijn, het zijn enkele voorbeelden van wat het digitale tijdperk met onze lichaamshouding en geest doet.

Yogastudio Charles Hond heeft een les van 60 minuten samengesteld uit oefeningen die gericht zijn op een unwired lichaamshouding. Onder leiding van een professionele yogadocent leer je een aantal basisoefeningen die de stress van alledag te lijf gaan en je geest tot rust laten komen. En dit alles ten midden van prachtige fotografie.

De yogales wordt gegeven op zondag 11 februari, 18 maart en 15 april van 10.00 tot 11.00 uur. De les is geschikt voor alle niveaus, voertaal is Engels. De les kosten: 12 euro, inclusief koffie/thee na de les, exclusief museumentree.

De yogales op 11 februari is helaas helemaal uitverkocht. 

Gebouw Las Palmas Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi