• 31 mei, 1 en 2 juni 2019

  • 11.00 - 17.00 uur

  • Dak Nederlands Fotomuseum, wilhelminakade 332, Rotterdam

  • Op vertoon museumticket gratis toegang tot het dak Fotomuseum. Op vertoon Rotterdamse Daken Dagen Pas 50% korting op museumentree t/m 30 juni ( n.i.c. met andere kortingspassen en -acties).

Rotterdamse Daken Dagen

Combineer de tentoonstelling Lust for Life met een bezoek aan het dak van het Fotomuseum tijdens het festival Rotterdamse Daken Dagen. Stijg naar grote hoogte in onze speciaal ingerichte Lust for Life lift en geniet van een spectaculair uitzicht over de stad. Tijdens het festival de Rotterdamse Daken Dagen kun je het dak op van gebouwen die normaal gesproken niet voor het publiek toegankelijk zijn.

Dit jaar vindt de vijfde editie van het festival plaats en dat wordt gevierd met een nieuwe selectie daken en een spectaculair programma op grote hoogte. Het dak van het Nederlands Fotomuseum is een van de hoofd-daken met een uitgebreide programmering van donderdagavond 30 mei t/m zondag 2 juni. Kijk voor de complete programmering op ons dak, openingstijden en tickets op www.rotterdamsedakendagen.nl.

Op vertoon museumticket gratis toegang tot het dak Fotomuseum.
Op vertoon Rotterdamse Daken Dagen Pas 50% korting op museumentree t/m 30 juni ( n.i.c. met andere kortingspassen en -acties).

Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi