• Tickets kopen

• 14.00 - 15.00 uur

• 3 euro, exclusief museumentree

Zondagmiddag rondleiding Sterke verhalen

In de tentoonstelling Sterke verhalen uit de rijke collectie van het Nederlands Fotomuseum laat het museum een verscheidenheid aan visuele verhalen uit de rijke collectie zien. Het is een mix van historische en eigentijdse fotografie; van thema’s en onderwerpen; van professionele en amateurfotografen. En uiteraard alle visueel sterk. De tentoonstelling bestaat uit tien hoofdstukken. Ieder hoofdstuk stelt een actueel maatschappelijk of juist alledaags thema aan de orde, zoals macht, migratie, rijkdom of voetbal. Telkens plaatsen twee fotoseries het thema in een ander perspectief, waardoor het kijken voorop wordt geplaatst.

Tijdens de wekelijkse zondagmiddag rondleiding kom je meer te weten over de foto’s én hun verhaal in de tentoonstelling Sterke verhalen en leer je hoezeer fotografen een thema vanuit een totaal verschillend vertrekpunt kunnen benaderen, in vorm én inhoud.