• Tickets kopen

Nederlands Fotomuseum
    Wilhelminakade 332
    Rotterdam

• Gratis toegang (exclusief museumentree)

Prijsuitreiking Instagramwedstrijd Lust for Life

Op vrijdag 23 augustus worden de winnaars van de #LustforLife2019 Instagramwedstrijd bekend gemaakt. De vakjury, bestaande uit o.a. Jan Dirk van de Burg en Sanne Donders, kiest uit alle inzendingen 25 foto’s. Deze genomineerden worden begin augustus bekend gemaakt.

Van 25 mei tot en met 31 juli kun je jouw mooiste kleurenfoto op Instagram delen en daarmee kans maken op een gelimiteerde kleurenprint van Ed van der Elsken. Gebruik #LustforLife2019 en tag @nn_nederland en @nlfotomuseum. De voorwaarden: de foto moet in kleur zijn en de mens moet centraal staan.

Mensenfotograaf: dat is wat Ed van der Elsken was. Via zijn camera maakte hij contact met mensen over de hele wereld. Zijn energie en levenslust leven voort in zijn werk. Hij blijft hiermee mensen raken. Ed fotografeerde mensen vaak in kleur. Want in kleur kon hij nog dichter bij de werkelijkheid komen en bracht hij nog beter de emotie over.

De hoofdprijs: een gelimiteerde kleurenfoto - Shinjuku, Tokio, Japan, 1986 - Nederlands Fotomuseum / © Ed van der Elsken (oplage 1/12)

Corporate partner collectie
Nationale-Nederlanden en NN Group ondersteunen specifieke collectietentoonstellingen en projecten die gericht zijn op behoud en presentatie van het Nederlands visueel erfgoed.