• Tickets kopen

• Kosten
    €25,00 incl. entree museum en Haute Photographie

Portfolio Review Art Rotterdam Week

Wil jij weten wat Lisa Klaverstijn (beeldredacteur de Volkskrant), Birgit Donker (directeur Nederlands Fotomuseum), Mick Peet (art director FD) of Anaïs López (fotograaf) van jouw werk vinden? Kom dan naar de portfolio review op donderdag 7 februari die wij in samenwerking met Haute Photographie organiseren.

In een korte persoonlijke sessie van tien minuten met een van de professionals krijg je als fotograaf de kans om je werk te introduceren, persoonlijke feedback te ontvangen of interessante contacten te leggen.

Bestel tickets via onderstaande knop en wees verzekerd van een plek. Het ticket geeft ook toegang tot het museum en de beurs Haute Photographie. Eenmaal aangekochte e-tickets kunnen niet worden gerestitueerd.