• 26 juli 2020

• 11.00 - 16:00 uur

VOL Pop-up studio | 15 minuten met...

Wegens grote belangstelling zit de pop-up studio van Marwan helemaal vol.

Het zijn lastige tijden voor fotografen, door het wegvallen van opdrachten en tentoonstellingen. Daarom bieden we deze zomer fotografen een pop-up studio voor 1 dag in het museum. In deze ruimte kunt u in 15 minuten een portret laten maken voor 50 euro. De opbrengst is voor de fotograaf en de bezoeker gaat naar huis met een unieke foto. Op zondag 26 juli opent fotograaf Marwan Magroun zijn pop-up studio.

Lenna 1, 2018, Rotterdam © Marwan Magroun voor Wereldmuseum

Momenteel schittert het werk van de jonge Rotterdamse fotograaf ook in een van onze tentoonstellingen. Naast zijn eigen werk is in De collectie belicht door... Magrouns persoonlijke keuze uit de rijke collectie van het museum te zien.

Wilt u geportretteerd worden door Marwan Magroun? Bent u benieuwd wat hij in u ziet en hoe hij dat vastlegt? Aanmelden kan bij: ebal@nederlandsfotomuseum.nl o.v.v. portret Marwan.

Voor deelname aan de shoot is een geldig museumticket nodig.