• Tickets kopen
  • 5 juli 2019

• 20.00 - 21.30 uur

• Gratis toegang (exclusief museumentree)

North Sea Round Town x Fotomuseum

Jazz Robert Koemans Trio | Improvising with Ed van der Elsken

In samenwerking met Jazz International Rotterdam presenteert pianist Robert Koemans dit jaar zijn eerste project onder eigen naam. Door het combineren van open improvisaties en bestaande stukken verkennen Robert en zijn muzikale kompanen de kaders van hun muziek die daardoor, afhankelijk van de setting, iedere keer anders klinkt. Met lyrische melodieën, verstilde soundscapes maar ook stevige grooves bouwen zij een muzikaal verhaal wat geïnspireerd is op het moment en de omgeving.

Het Nederlands Fotomuseum biedt de perfecte setting om aan de hand van de waanzinnige tentoonstelling van Lust for Life | Ed van der Elsken zo’n verhaal te smeden en het publiek tegelijkertijd kennis te laten maken met dit nieuwe trio en hun aanpak.

Bezetting
Robert Koemans – piano
Willem Romers – drums
Alessandro Fongaro – contrabas

Dit concert is onderdeel van Festival North Sea Round Town. Toegang gratis, exclusief museumentree.