• Donderdag 28 nov. 2019

  • 15.30 – 18.30 uur

  • Locatie
    NN DE Café Stationsplein 25 Rotterdam

  • Corporate partner collectie nationale-nederlanden

Nationale-Nederlanden Portfoliodag

Als trotse Corporate Partner Collectie van het Nederlands Fotomuseum organiseert Nationale- Nederlanden samen met het museum op donderdag 28 november van 15.30 tot 18.30 uur een ontmoeting tussen fotografen en professionals uit de kunstwereld. Drie ervaren fotografen en/of galeriehouders zijn uitgenodigd om onbekend talent te ontdekken tijdens een unieke portfoliodag in het Nationale-Nederlanden Café naast het centraal station in Rotterdam. Dit jaar zijn dat Martine Stig (fotograaf), Willem van Zoetendaal (grafisch ontwerper, uitgever) en Heike Gulker (beeldredacteur Volkskrant Magazine).

Samen met het Nederlands Fotomuseum openen wij de deuren om fotografietalent verder te helpen in hun professionele carrière als fotograaf. Droom je ervan je werk te tonen aan internationale fotografie-experts? Dan is deze portfoliodag zeker iets voor jou!

In een korte persoonlijke sessie met een van de drie professionals krijg je als beginnend fotograaf de kans om je fotografisch werk te introduceren, kostbare feedback te krijgen of interessante contacten te leggen.

Aanmelden
Gezien de enorme belangstelling is aanmelden verplicht. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar development@nederlandsfotomuseum.nl onder vermelding van ‘Nationale-Nederlanden portfoliodag’.

Criteria
De portfoliodag is voor alle leeftijden maar specifiek bedoeld voor het ondersteunen van beginnende fotografen die hun fotografie carrière willen professionaliseren

Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi