• Ma 14 nov. 2022

  • 10.00 - 17.00 uur

  • Aanmelden verplicht

Nationale-Nederlanden Portfoliodag 2022

Droom jij van een carrière als professioneel fotograaf? Kan je wel wat hulp gebruiken om deze droom waar te maken? En wil je feedback op je portfolio van experts? Dan is de Nationale-Nederlanden Portfoliodag zeker iets voor jou! 

Als supporter van talent en partner van het Nederlands Fotomuseum nodigt Nationale-Nederlanden (beginnende) fotografen uit voor de Nationale-Nederlanden Portfoliodag op maandag 14 november, in het Nederlands Fotomuseum. Tijdens een persoonlijke sessie met fotografie-experts en -professionals krijg je in 20 minuten de kans om je fotografische werk te introduceren, kostbare feedback te krijgen en interessante contacten te leggen. De experts worden later bekend gemaakt. 

In de lunchbreak geeft fotografiecurator Marc Prüst je praktische tips in de workshop ‘Kill your darlings’  en Cultuur+Ondernemen is aanwezig om vragen te beantwoorden over ondernemerschap in de culturele en creatieve sector. 

De Nationale-Nederlanden Portfoliodag staat open voor alle leeftijden, maar is specifiek bedoeld voor het ondersteunen van beginnende fotografen die hun fotografiecarrière willen professionaliseren. 

Meld je voor 1 november aan via onderstaand formulier. 

Workshop Kill your darlings
Je hebt tientallen, misschien wel duizenden foto’s geschoten, en dan? Hoe kom je tot een selectie van de meest krachtige beelden? Fotografiecurator Marc Prüst geeft je in deze workshop praktische tips om tot een goede selectie voor je portfolio te komen. Samen met de andere deelnemers ga je direct aan de slag zodat je na afloop al een aantal darlings kan afstrepen.  

Tips van Cultuur+Ondernemen
Werken als zelfstandig fotograaf of kunstenaar kan voor heel wat uitdagingen zorgen. Expertise in een succesvol ondernemerschap is dan ook essentieel. Cultuur+Ondernemen is hét kennisplatform voor ondernemerschap in de culturele en creatieve sector en financier voor cultureel ondernemers. Tijdens de Nationale-Nederlanden Portfoliodag zijn hun experts aanwezig om antwoord te geven op veel van je vragen. In rondetafelgesprekken helpen ze je met zakelijke vraagstukken waar je in je carrière tegen aan loopt. 

Aanmelden en voorwaarden
De Nationale-Nederlanden Portfoliodag staat open voor alle leeftijden, maar is specifiek bedoeld voor het ondersteunen van beginnende fotografen die hun fotografiecarrière willen professionaliseren. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Je ontvangt nog een bevestiging met het tijdstip waarop de coaches jouw portfolio kunnen bekijken.

Nationale-Nederlanden Portfoliodag 2021 © Fred Ernst

  • Accepted file types: pdf.
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf.
_04_NN_Nationale_Ned_logo_RGB_PNG_2400_dpi_NN_Nat_Ned__logo_01_rgb_fc_2400[1]
Cultuur_Ondernemen Logo cyaan_zwart

Gebouw Las Palmas Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi