Nationale-Nederlanden Portfoliodag 2021

Als trotse Corporate Partner van het Nederlands Fotomuseum nodigt Nationale- Nederlanden samen met het Nederlands Fotomuseum (beginnende) fotografen uit voor de volgende portfoliodag. Deze zal plaatsvinden op maandag 27 september in het Nederlands Fotomuseum.

Op de portfolio-dag krijgen fotografen de kans om in gesprek te gaan met professionals uit de kunstwereld. Voor deze editie zijn Marc Prüst (curator), Loes van Harrevelt (conservator), Hans van der Meer (fotograaf) en Willem Popelier (fotograaf) uitgenodigd. Tijdens een persoonlijke sessie met één van de vier professionals krijg je als beginnende fotograaf in 25 minuten de kans om je fotografische werk te introduceren, kostbare feedback te krijgen en interessante contacten te leggen.

Tijdens de lunchbreak, tussen 12.00 en 14.00 uur geeft Marc Prüst de workshop ‘Kill your darlings’. Het Nederlands Fotomuseum heeft uit miljoenen foto’s een selectie van 99 foto’s moeten maken voor de Eregalerij van de Nederlandse fotografie. Hoe kom je tot een selectie van de meest krachtige beelden? De workshop zal inzicht geven in hoe je een goede selectie van je werk maakt voor je portfolio.

Nationale-Nederlanden en het Nederlands Fotomuseum nodigen beginnend talent uit voor de portfolio-dag, om hen verder te helpen in hun professionele carrière als fotograaf. Droom je ervan je werk te tonen aan internationale fotografie-experts? Dan is deze portfolio-dag zeker iets voor jou!

Aanmelden
Gezien de enorme belangstelling bij vorige edities is aanmelden verplicht. Je kunt je tot uiterlijk 23 september aanmelden door een email te sturen naar development@nederlandsfotomuseum.nl onder vermelding van ‘Nationale-Nederlanden portfolio-dag’.

Criteria

  • De portfolio-dag is voor alle leeftijden maar specifiek bedoeld voor het ondersteunen van beginnende fotografen die hun fotografie carrière willen professionaliseren.
  • Stuur een PDF met een CV en enkele fotobeelden van de afgelopen 3 jaar.

Gebouw Las Palmas Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi