Museumnacht010 in het Nederlands Fotomuseum

Op zaterdag 3 maart vindt de jaarlijkse Museumnacht010 plaats. In het kader van de tentoonstelling Unwired van Jacqueline Hassink gaan we tijdens Museumnacht op digitale detox! De tentoonstelling confronteert ons met onze smartphoneverslaving en appelleert aan een fundamentele behoefte aan mentale rust. Dus schoenen uit, telefoon inleveren en doe mee aan een van onze activiteiten.

Yoga in het museum, 20.30 - 21.30 uur 
Begin jouw Museumnacht010 ontspannen op een unieke locatie. Yogastudio Charles Hond ontwikkelde een speciale yogales in de tentoonstelling Unwired, waarbij je wordt omringd door levensgrote foto’s van plekken op de wereld waar (nog) geen internetverbinding is. Let op: er kunnen maximaal 25 mensen meedoen, dus kom op tijd!

Bouw een LomoWall, 20.00 - 01.00 uur
Bouw mee aan de LomoWall van analoge snapshots! In het kader van de tentoonstelling Unwired, gaan we op de analoge tour. De LomoWall bestaat uit honderden analoge snapshots, ook wel lomographs genoemd. Help mee en tover de wand om tot één grote kleurrijke mozaïek van foto’s.

SKVR Dansmakers gaat unwired, 21.45 - 23.45 uur 
Twaalf jonge dansers, opgegroeid in de digitale wereld. Hoe verslavend is het om permanent online te zijn? Of blijft de behoefte aan menselijk contact sterker? Permanent online of niet? Heb je een keuze? Bestaat verveling nog? Speciaal voor het Nederlands Fotomuseum maakte SKVR Dansmakers een choreografie geïnspireerd op het thema 'unwired'. 

Jungle Sangria Lounge, 20.00 - 01.00 uur
Uitgeput van je yogales of museumbezoek en helemaal digitaal gedetoxed? Kom ontspannen in onze jungle lounge onder het genot van een glaasje sangria. 

Neem een MINI! 
Weer of geen weer: neem een MINI! Ook dit jaar brengt het Nederlands Fotomuseum jou van en naar het museum tijdens Museumnacht 010. Opstaphalte is de bussluis bij Boijmans van Beuningen. Meerijden is gratis!

Gebouw Las Palmas Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi