Eregalerij PLUS #17: Sara Blokland

Op zondag 26 juni ontvangt presentator Bahram Sadeghi fotograaf Sara Blokland tijdens de 3e live editie van de talkshow Eregalerij PLUS. Haar werk Related: A Photographic Performance uit 2007 is opgenomen in de Eregalerij van de Nederlandse fotografie. In haar werk – als kunstenaar en curator – verkent Blokland haar familiegeschiedenis, waarin het jodendom, Suriname en de erfenis van de kolonisatie een rol spelen.

Aanvang: 15:00 uur
Duur: ca. 45 minuten
Entree: gratis bij museumticket
Locatie: koffiecorner

Boek je ticket(s)

Eregalerij PLUS is een talkshowprogramma met lezingen, interviews en debatten waarin thema’s die in de Eregalerij van de Nederlandse fotografie centraal staan, aan bod komen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door fotografiecurator Marc Prüst en schrijver/presentator Bahram Sadeghi.

Onderwerpen tijdens het programma zijn de ‘witte vlekken’ in de fotogeschiedenis, nieuwe perspectieven voor fotografie en meerstemmigheid. Te gast zijn fotografen van wie een werk in de Eregalerij is opgenomen. De interviews worden voorafgegaan door een beschouwing van de meest opvallende +1 foto’s die door bezoekers aan de Eregalerij zijn toegevoegd.

Zou je het leuk vinden als jouw foto wordt besproken tijdens een van de Eregalerij PLUS talkshows? Upload dan jouw beeld aan het einde van de Eregalerij via de app en wie weet bespreekt een fotograaf jouw foto de volgende keer.

Beluister hier de vorige afleveringen van Eregalerij PLUS die als podcast zijn uitgebracht.

Gebouw Las Palmas Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi