• Tickets kopen
  • Zondag 18 juni 13.30 - 14.15

  • Gratis bij museumticket

  • Om 12.00 uur geeft Stacii Samidin een rondleiding langs zijn 10 favorieten uit de Eregalerij van de Nederlandse fotografie. Aanmelden kan onderaan deze pagina. Vol = vol

Eregalerij PLUS #31 Stacii Samidin

Op zondag 18 juni ontvangt presentator Bahram Sadeghi fotograaf Stacii Samidin. Eén van zijn werken uit de serie Societies hangt in de Eregalerij van de Nederlandse fotografie.

Stacii Samidin is documentair fotograaf en filmmaker met een oog voor het alledaagse. Met zijn werk Societies weet hij de hedendaagse mens en identiteit vast te leggen. Zijn creatieve en filosofische visie zorgt ervoor dat hij geen onbekende is in de Nederlandse fotografiescène. 

Naast het zijn van een fotograaf is hij is een ware verhalenverteller. Geworteld in zijn eigen multiculturele achtergrond, weeft hij de draden van identiteit, cultuur en gemeenschap naadloos samen in zijn beelden. Zijn foto's gunnen vaak een intieme blik op gemeenschappen waarvan de meeste mensen het bestaan niet eens vermoeden.

Ben jij benieuwd naar zijn creatieve vertaalslag waarin 'herprogrammeren' een grote rol speelt? Of heb je een prangende vraag rondom zijn levenswerk Societies? Kom langs en schuif aan.

Datum: Zo. 18 juni
Aanvang: 13.30 uur
Duur: ca. 45 minuten
Entree: gratis bij museumticket
Locatie: koffiecorner

Boek je tickets

Eregalerij PLUS is een talkshowprogramma met lezingen, interviews en debatten waarin thema’s die in de Eregalerij van de Nederlandse fotografie centraal staan, aan bod komen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door fotografiecurator Marc Prüst en schrijver/presentator Bahram Sadeghi.

Eregalerij PLUS voorgaande edities

Om 12.00 uur geeft Stacii Samidin samen met zijn zoon Maddoxx een rondleiding langs zijn 10 favorieten uit de Eregalerij van de Nederlandse fotografie.

  • Please enter a number from 1 to 2.

Gebouw Las Palmas Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi