• Tickets kopen
  • Zondag 16 apr. 13:30 - 14:15

  • Gratis bij museumticket

Eregalerij PLUS #29 Sanja Marušić

Op zondag 16 april ontvangt fotocurator Marc Prüst fotograaf Sanja Marušić. Het werk van Marušić hangt in de Eregalerij van de Nederlandse Fotografie en de tentoonstelling Out of This World.

Met Marušić haar felgekleurde landschapsportretten trekt de Nederlands-Kroatische kunstenaar ieders aandacht. De levendige kleuren van haar beelden creëert nieuwe werelden. Daarbij laat ze zich sturen door de liefde voor het experimenteren met vormen, kleuren en lagen. Vervolgens maakt ze gebruik van uiteenlopende analoge en digitale technieken. Het beeld wordt daardoor soms verandert, waardoor het lijkt alsof je kijkt naar een schilderij. Voor Sanja zijn de performances, het creëren van een decor, de handgemaakte props en nabewerking net zo belangrijk als de foto zelf.

Heb je vragen voor Sanja Marušić? Stel ze tijdens de talkshow!

Flowers in December 12, 2016/2017 © Sanja Marušić Nederlands Fotomuseum

Aanvang: 13:30 uur
Duur: ca. 45 minuten
Entree: gratis bij museumticket
Locatie: koffiecorner

Boek je tickets

Eregalerij PLUS is een talkshowprogramma met lezingen, interviews en debatten waarin thema’s die in de Eregalerij van de Nederlandse fotografie centraal staan, aan bod komen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door fotografiecurator Marc Prüst en schrijver/presentator Bahram Sadeghi. Klik hier voor meer informatie. 

Gebouw Las Palmas Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi