• Tickets kopen
  • Zondag 20 november 14:00 - 14:45

  • gratis bij museumticket

Eregalerij PLUS #23: Hans Aarsman

Op zondag 20 november ontvangt presentator Marc Prüst fotograaf Hans Aarsman tijdens de talkshow Eregalerij PLUS in het Nederlands Fotomuseum. Zijn werk Waterhuizen uit 1998 is opgenomen in de Eregalerij van de Nederlandse fotografie. Hans Aarsman reed rond 88/89' in zijn Citroën camper door Nederland en publiceerde in dagblad Trouw wekelijks een foto die hij staande op het dak van de auto had gemaakt.

Aanvang: 14:00 uur
Duur: ca. 45 minuten
Entree: gratis bij museumticket
Locatie: koffiecorner

Hans Aarsman wilde iedere 'kunstzinnigheid' vermijden: ''Geen bijzondere composities, geen in het oog springende trucs, geen interessant gedoe.'' Hij merkte dat hij, door te fotograferen van steeds grotere afstand automatisch in de landschapsfotografie belandde. Het was een forse stijlbreuk, Aarsmans overstap van zwartwitreportage naar groot formaat landschap in kleur. Tijdens de talkshow Eregalerij PLUS praat Marc met Hans Aarsman over zijn werk. Tevens bespreken ze een selectie uit de Eregalerij +1 foto's; foto's die door bezoekers zijn toegevoegd aan de Eregalerij. 

Boek je tickets

Eregalerij PLUS is een talkshowprogramma met lezingen, interviews en debatten waarin thema’s die in de Eregalerij van de Nederlandse fotografie centraal staan, aan bod komen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door fotografiecurator Marc Prüst en schrijver/presentator Bahram Sadeghi.

Meer weten over de Eregalerij PLUS? Klik hier

Gebouw Las Palmas Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi