• Tickets kopen
  • Datum
    woensdag 20 februari 2019

  • Tijd
    20.00 - 22.00 uur

  • Locatie
    LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

De Donkere Kamer Rotterdam #17

Op woensdagavond 20 februari vindt de zeventiende editie van de talkshow De Donkere Kamer Rotterdam plaats. In De Donkere Kamer Rotterdam staat de fotografie van nu centraal. De avond bestaat uit korte interviews en actuele discussies over fotografie en er is aandacht voor interessante evenementen en tentoonstellingen.

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Kaartverkoop
De online kaartverkoop is gestart. Tickets kosten 10 euro en zijn te bestellen via onderstaande knop. 

Pitch
Ook voor deze editie zijn wij op zoek naar drie fotografen die hun project willen komen pitchen. In drie minuten moeten zij het publiek proberen te overtuigen waarom hun droomproject gefinancierd moet worden. De bezoekers bepalen hoe de opbrengst van de avond verdeeld wordt over de drie fotografen. Heb jij nog geld nodig voor een project? Lees hier de voorwaarden en meld je aan. Aanmelden kan tot en met 4 februari.

De presentatie is in handen van Anne Ruygt (kunsthistoricus en curator) en Marc Prüst (fotografie consultant en curator).

De Donkere Kamer Rotterdam is een samenwerking van DuPho en Nederlands Fotomuseum. Het programma concept is bedacht door DuPho en Pakhuis de Zwijger Amsterdam.

Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi