• 23 november 2016

• 20.00 - 22.00 uur

• LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

De Donkere Kamer Rotterdam #10 [uitverkocht]

Op woensdagavond 23 november vindt de tiende editie van de talkshow De Donkere Kamer Rotterdam plaats. In De Donkere Kamer Rotterdam staat de fotografie van nu centraal. De avond bestaat uit korte interviews en actuele discussies over fotografie en er is aandacht voor interessante evenementen en tentoonstellingen.

Josef Koudelka
over zijn projecten en tentoonstelling EXILES | WALL
Anne Ruygt (kunsthistoricus en curator)
over hoogtepunten Paris Photo
Kateryna Snizhko
eervolle vermelding en winnaar publieksprijs Steenbergen Stipendium 2016
PS Camera
Fotografen Dirk Kome en Jantien de Bruin over de tentoonstelling PS Camera

Er zijn helaas geen tickets meer beschikbaar.

Pitchoproep
Naast onze wisselende gasten is ook Pitch je fotoproject weer onderdeel van het programma. Drie fotografen pitchen in 3 minuten hun project en het publiek bepaalt hoe het entreegeld van de avond wordt verdeeld over de drie projecten. Kan jij een financiële bijdrage voor de start van jouw fotoproject goed gebruiken? Meld je dan uiterlijk  4 november aan voor de pitch. Lees hoe je je kunt aanmelden.

De presentatie is in handen van Edie Peters (hoofdredacteur PhotoQ) en Carel van Hees (fotograaf).

De Donkere Kamer Rotterdam is een samenwerking van DuPho, Nederlands Fotomuseum en PhotoQ. Het programma concept is bedacht door DuPho en Pakhuis de Zwijger Amsterdam.