• Tickets kopen
  • 2 januari 2019

  • 11.00 - 12.00 uur

  • Kosten
    5 euro per activiteit, 7,50 euro passe-partout voor alle kidsactiviteiten, exclusief museumentree*

Cas Kidsdag: De olifant die niet wist of hij verdwaald was

Op de Cas Kidsdag komt fotograaf Thomas Nondh Jansen voorlezen uit zijn eigen prentenboek in foto’s. In De olifant die niet wist of hij verdwaald was zie je het ontroerende verhaal over Olifant. Olifant is verdwaald. Of nou ja, hij denkt dat hij het is, maar hij weet het niet zeker. Hij heeft zich nog nooit zo gevoeld als hij zich nu voelt.  'Hoezo denk je dat je verdwaald bent?' vragen de schapen. 'Je bent verdwaald of je bent het niet.' Olifant begint een zoektocht naar...ja wat, of wie? Heel het land zoekt hij af. Schuif aan en luister ademloos naar het avontuur van olifant.

Na het voorlezen gaan we iets heel anders doen. We gaan olifantendrollen maken. Hoe ziet de drol van een olifant er volgens jou uit? Als je blij bent met je drol dan mag je hem fotograferen.
Pssst: olifant is er zelf ook bij!

Cas Kidsdag
Op woensdag 2 januari zijn kinderen eregasten. Op deze dag is er van alles te doen en te ontdekken in ons museum. Maak je eigen foto zonder camera (ja dat kan echt!), luister naar het verhaal Fred in de Haven voorgelezen door Joris Lutz, help kunstenares Nina Valkhoff met het maken van een levensgrote muurschildering of leer hoe je een olifantendrol het beste kan fotografen. Bekijk alle activiteiten

Kosten: 5 euro
Of koop een passe partout voor 7,50 euro en doe aan alle kids activiteiten mee.

*Museumentree is verplicht voor kinderen en begeleiders bij deelname aan een of meer kinderactiviteiten. Museumentree wordt op de dag zelf bij de kassa afgerekend. 

Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi