• Tickets kopen
  • 2 januari 2019

• 14.00 - 15.00 uur

• Kosten
    5 euro per activiteit, 7,50 euro passe-partout voor alle kidsactiviteiten, exclusief museumentree*

Cas Kidsdag: Fred in de haven door Joris Lutz

De voorstelling ‘Fred in de haven’ gaat over hondje Fred. Hij is in Rotterdam en daar wordt flink gewerkt! Zelfs honden hebben hier hondenbanen, dus ook Fred moet aan de slag. Als hij gaat werken in de haven van Rotterdam dreigt alles fout te gaan en belandt Fred bijna in Argentinië! Komt hij ooit weer terug bij zijn baasje? Joris Lutz leest voor uit het prentenboek ‘Fred in de haven’. Met vrolijke meezingliedjes wanen de kinderen zich werkelijk tussen Fred en zijn honden vriendjes.
Joris Lutz zal op zijn eigenzinnige manier het boek Fred in de Haven voorlezen en zingen voor alle kinderen van 5 tot 85 jaar. De totaal vernieuwde uitgave heeft prachtige tekeningen van de Rotterdammer Sebastiaan de Ruiter en er is extra muziek bijgekomen. Na afloop is er ruimschoots tijd voor signeren of om met Fred en Joris op de foto te gaan.

Cas Kidsdag
Op woensdag 2 januari zijn kinderen eregasten. Op deze dag is er van alles te doen en te ontdekken in ons museum. Maak je eigen foto zonder camera (ja dat kan echt!), luister naar het verhaal Fred in de Haven voorgelezen door Joris Lutz, help kunstenares Nina Valkhoff met het maken van een levensgrote muurschildering of leer hoe je een olifantendrol het beste kan fotografen. Bekijk alle activiteiten

Kosten: 5 euro
Of koop een passe partout voor 7,50 euro en doe aan alle kids activiteiten mee.

*Museumentree is verplicht voor kinderen en begeleiders bij deelname aan een of meer kinderactiviteiten. Museumentree wordt op de dag zelf bij de kassa afgerekend.