• Bestel tickets

  • 31 mei 2019

  • 18.30 - 20.30 uur

  • Dak Nederlands Fotomuseum, wilhelminakade 332, Rotterdam

  • 6 euro (Early Bird 5 euro)

010 SAYS IT ALL x Paginagroots x Woorden worden Zinnen x Poetry International x Rotterdamse Daken Dagen x Fotomuseum

Kijk en luister naar gevestigde namen uit Nederland en daarbuiten en maak kennis met jonge talenten in de spoken word-scene tijdens deze speciale editie van 010 SAYS IT ALL op een unieke locatie: het dak van het Nederlands Fotomuseum.

Het genre spoken word is booming. Rotterdam heeft een snel groeiende scene van spoken word artiesten en organisaties die voor het festival 010 SAYS IT ALL hun krachten bundelen en samenwerken met onder andere het Fotomuseum en Dakendagen.

010 SAYS IT ALL is woordkunst in de breedste zin van het woord met drie aanstormende spoken word talenten aangedragen door Paginagroots, met drie must see/hear (inter)nationale woordkunstenaars aangedragen door Woorden Worden Zinnen en met drie (inter)nationale woordkunstenaars aangedragen door Poetry International.

Line up
Seckou Ouologuem (BE) - WWZ

Samira Saleh (BE) - WWZ
Kees - WWZ
Radna Fabias - PI
Fiston Mwanza Mujila - PI
Qumman Mohamud - PG
Nelleke van Lomwel - PG
Dennis Looijen - PG

Host: JNM & Swendeline Ersilia
DJ: Mr Winter
Met ter plekke geschreven versjes van Quin Kempees

Spoken word & Ed van der Elsken
Jonge talenten laten zich inspireren door de enfant terrible van de Nederlandse fotografie, die met charmant commentaar bij zijn foto’s de kijker zijn wereld in lokte.

010 SAYS IT ALL
010 SAYS IT ALL wordt georganiseerd als spoken fringe festival ten tijde van Poetry International Festival Rotterdam, een jaarlijks terugkerend internationaal poëziefestival dat dit jaar plaatsvindt van 30 mei t/m 4 juni in Rotterdam. Van 31 mei t/m 4 juni organiseren alle Rotterdamse spoken word organisaties 010 SAYS IT ALL. Een weekend waarin het vaste publiek van Poetry International kennis kan maken met talrijke talenten in verschillende kunstdisciplines.

Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi