Het Nederlands Fotomuseum is een ondernemend museum: 35% van het budget verdient het museum zelf door nauw samen te werken met publieke en private partners. Deze betrokkenheid en steun van derden is van groot belang. Het museum hecht daarbij veel waarde aan het ontwikkelen van partnerships waar beide partijen van profiteren; een partnership komt dan ook in nauwe samenspraak tot stand.

Fotografie is van alle kunsten de meest toegankelijke en leent zich bij uitstek om in beelden, emotie en inhoud over te brengen. Dat maakt het Nederlands Fotomuseum voor partners interessant. Het museum voegt met creativiteit en inhoud waarde toe aan zijn relatieprogramma’s. De partner maakt op haar beurt het verschil door het museum te steunen bij het realiseren van inhoudelijk belangrijke en inspirerende tentoonstellingen, educatie- en restauratieprojecten. Kortom, wij zijn ervan overtuigd dat samenwerking tussen organisaties afkomstig uit verschillende disciplines leidt tot versterking van elkaars missie.

Tevens biedt het Nederlands Fotomuseum haar partners de kans om het beeld van een betrouwbare speler en een maatschappelijk betrokken organisatie met een hart voor cultuur te versterken. Het museum verheugt zich op de samenwerking met inhoudelijke, sterke partners en laat u graag de veelzijdigheid van zo’n partnership zien.

Contactgegevens
Hans van der Windt 
Zakelijk leider
hvanderwindt@nederlandsfotomuseum.nl

Gebouw Las Palmas Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi