16.11.20

Na twee volle weken de deuren van het museum te hebben gesloten, kan het museum op donderdag 19 november weer open. Tickets kunnen vanaf nu weer geboekt worden! Bekijk de overzichtspagina voor onze lopende tentoonstellingen.

Het Nederlands Fotomuseum moest onlangs noodgedwongen de deuren sluiten vanwege de extra getroffen maatregelen tegen het coronavirus. Het museum behoudt de regelingen die voorheen de sluiting binnen de tentoonstellingsruimtes van toepassing waren. Wij verzoeken u daarom een e-ticket met tijdslot te reserveren en binnen het museum een mondkapje te dragen. Lees onze veiligheidsmaatregelen voordat u het museum bezoekt.

Wij verheugen ons om u weer van harte welkom te heten in het museum!