14.12.20

Read English translation below.

Het Nederlands Fotomuseum moet per 15 december noodgedwongen tijdelijk zijn deuren sluiten. Het tijdelijk sluiten van alle musea in Nederland is een van de maatregelen die de regering treft om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Het vooruitzicht is dat we na 19 januari weer open mogen, echter dit is niet zeker. Houd u onze website in de gaten voor de berichtgeving over de heropening van het museum. Heeft u een e-ticket geboekt voor ons museum de komende periode? Lees hier wat dit betekent.

Wilt u in de tussentijd genieten van al het moois dat de Nederlandse fotografie te bieden heeft? Volg ons dan via Facebook of Instagram.

Wij hopen van harte u snel in het museum te mogen verwelkomen.

The Nederlands Fotomuseum is closed untill further notice.

The Fotomuseum is closed at least until January. The museum is hereby following the new measures against the spread of the coronavirus. Keep an eye on our website and social media channels for updates.⁠⠀