Nationale-Nederlanden is vanaf 2017 Corporate Partner Collectie van het Nederlands Fotomuseum. Zowel Nationale-Nederlanden als het Nederlands Fotomuseum hebben een rijke historie en zijn nauw verbonden met de Nederlandse samenleving.

Dit komt onder meer tot uiting in de campagnes van Nationale-Nederlanden waarin de unieke belevingswereld van verschillende Nederlanders centraal staat; ‘Er is maar één Nederlander zoals jij’. Het Nederlands Fotomuseum beheert de collectie van Nederlands grootste fotografen. Met meer dan 5 miljoen beelden wordt de Nederlandse geschiedenis van 1900 tot nu weergegeven: van grote Nederlandse gebeurtenissen tot kleine, persoonlijke emoties. Naast tentoonstellingen met grote namen uit de Nederlandse en internationale fotografiewereld (Ed van der Elsken, Nan Goldin, Lewis Hine, Alfredo Jaar en Viviane Sassen), toont het museum met regelmaat werk uit de eigen collectie.

Nationale-Nederlanden en NN Group zijn Corporate Partner Collectie en ondersteunen de komende drie jaar specifiek tentoonstellingen en projecten van deze unieke collectie die een belangrijk deel van het visuele erfgoed van Nederland vertegenwoordigt. Ook wordt de collectie van Nationale-Nederlanden verrijkt door de aankoop van afdrukken van Nederlandse fotografen uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum voor de inrichting van NN kantoren.

Gebouw Las Palmas Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi