Reserveringen
rondleiding@
nederlandsfotomuseum.nl
010 20 30 451

Duur
60 minuten

Groepsgrootte
Max 15 personen per
rondleiding. Voor
grotere groepen is
het mogelijk om
meerdere rondleidingen
te boeken. 

Kosten
€ 75 per uur per rondleider
(excl. museumentree).
Tegen een meerprijs kan
een rondleiding uitgebreid
worden.
Betaling kan in overleg
ook per factuur.

Talen
Nederlands
Engels
Duits

Frans
Italiaans
Chinees (Kantonees)

Haal meer uit uw museumbezoek en kies voor een rondleiding.  Ervaren gidsen, die beschikken over fotografische en fotohistorische kennis en lesbevoegdheid, verzorgen de rondleidingen. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft inhoud en aanpak en daarom bepalen we gezamenlijk de exacte invulling.

Rondleiding Tentoonstelling
De gids neemt u mee en gaat uitgebreid in op de tentoonstelling(en) van dat moment. U kunt kiezen voor een langere rondleiding door de hoofdtentoonstelling of voor een combinatie van meerdere tentoonstellingen in het museum. Bij de boeking kunt u aangeven waar uw belangstelling naar uitgaat.

Algemene museum rondleiding
Deze rondleiding biedt een overview van de verschillende taken en werkzaamheden van het museum. De rondleider geeft een korte inleiding op het gebouw en een introductie op de hoofdtentoonstelling. Daarnaast wordt ingegaan op de rijke fotocollectie die het museum beheert en wordt meer verteld over het conserveren en restaureren van fotografisch materiaal. U kunt na de rondleiding uiteraard het museum zelfstandig verder bekijken.

Tijdig reserveren
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn raden we u aan tijdig te reserveren. Bij voorkeur 2 weken of langer van tevoren. Wanneer wij een van onze (freelance) gidsen voor uw aanvraag beschikbaar hebben, ontvangt u de bevestiging van uw bezoek.

Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi