Heeft u een e-ticket gekocht voor in de periode 15 december t/m 19 januari?  Dan bieden wij u graag de mogelijkheid het museum op een later moment te bezoeken en uw ticket kosteloos om te boeken. Het vooruitzicht is dat we 20 januari weer open mogen, echter dit is niet zeker. Houd u onze website in de gaten voor de berichtgeving over de heropening van het museum.

Zodra er definitief een datum voor de heropening bekend is, gaat ons e-ticketsysteem weer online en kunt u uw ticket kosteloos omboeken. Volg deze stappen:
1. Ga naar onze e-ticketshop
2. Selecteer de gewenste datum en gewenste tijd
3. Selecteer het juiste ticket. Dit moet zijn ‘Ik heb al een E-ticket’. En geef aan hoeveel E-tickets. Dit aantal moet gelijk zijn aan de eerder gekochte E-tickets.
4. Maak de reservering af en ontvang de nieuwe E-tickets in uw mailbox.
5. Neem naar het museum de nieuwe E-ticket(s) en de eerder gekochte E-ticket(s) mee. U moet beide kunnen tonen aan de baliemedewerker.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 010 2030405 of stuur een e-mail naar info@nederlandsfotomuseum.nl

Wij hopen van harte u snel weer in ons museum te mogen verwelkomen.