Exact 99 beelden uit het fotografische oeuvre van Hans Aarsman zijn gratis te downloaden als hires digitaal bestand voor particulier gebruik. Het gaat om bijna alle foto’s uit de fotoboeken Aarsman’s Amsterdam en Hollandse Taferelen maar ook foto’s uit andere projecten zoals Oost-Duitsland en Openbare Rituelen. Hans Aarsman hoopt dat meer fotografen op deze manier hun werk ter beschikking zullen stellen.

De foto's zijn direct te downloaden op www.downloadhansaarsman.nl
Het formaat van het bestand is ongeveer 20MB; afmetingen ca. 35x50cm op 300 dpi.

Filosofie
Met het verkopen van foto’s heeft Hans Aarsman altijd moeite gehad. Waarom zou een print meer dan een paar tientjes moeten kosten? Hij heeft de oplage van zijn werk dan ook nooit kunstmatig beperkt. Dat doe je niet met een medium dat zich zo makkelijk laat verspreiden. Dat is als lopen met een fiets, vindt hij. Maar wat reken je dan voor een print? Allemaal zaken waar hij zich niet mee bezig wil houden. Toen het Nederlands fotomuseum te kennen gaf een serie afdrukken van zijn belangrijkste projecten te willen verwerven, zag hij zijn kans schoon en bedong dat zijn foto’s gratis beschikbaar zouden komen via de site van het museum.

Voorwaarden
De gratis foto’s zijn uitsluitende bedoeld voor particulier gebruik. Educatief gebruik, powerpoint-presentaties en gebruik in scripties en proefschriften vallen hier ook onder Voor alle andere gebruiken van de foto’s van Hans Aarsman kunt u contact opnemen met Fotoverkoop.

Professionele print
In de webshop is een selectie van foto’s van Hans Aarsman direct te koop. Deze digitale prints op HP Satin papier zijn ca. 40x50 cm en kosten € 50,-.
naar webshop>

Mocht u een andere foto van Hans Aarsman door ons willen laten printen neem dan contact met ons op per mail via fotoverkoop@nederlandsfotomuseum.nl

Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi