Contact
fotoverkoop@
nederlandsfotomuseum.nl

010 20 30 433 

Het Nederlands Fotomuseum verzorgt met grote regelmaat de wandaankleding van kantoren, hotels, restaurants, winkels en gezondheidsinstellingen. Foto’s uit onze collectie zijn o.a. te zien bij Maasstad Ziekenhuis (Rotterdam), Vlietland Ziekenhuis (Schiedam), IJkantine (Amsterdam) en Suitehotel Pincoffs (Rotterdam). Wij denken met onze klanten mee vanaf het idee tot het eindresultaat.

Mogelijkheden
Er zijn talloze mogelijkheden. Hieronder zetten we er een paar uiteen, zodat u zich een idee kan vormen. Voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze afdeling Fotoverkoop.

1. Fotoseries uit de collectie
Het Nederlands Fotomuseum heeft een fotocollectie van ruim 3 miljoen negatieven. Vrijwel alle denkbare onderwerpen komen hierin terug. Onze kenners van de collectie helpen u graag bij het kiezen van een of meerder foto's. We kunnen u digitale bestanden leveren van foto’s, maar we kunnen ook zorgen voor het afdrukken, inlijsten en installeren. De foto kan op verschillende materialen worden gedrukt, denk bijvoorbeeld aan fotobehang of aluminium.

2. Fotografie en poëzie
Een foto uit onze collectie kunt u ook combineren met een prachtig gedicht. De curatoren van het Nederlands Fotomuseum zoeken samen met de curatoren van Poetry International naar een bijzondere combinatie van woord en beeld. Meer informatie: www.flowerdales.nl

3. Fotografie in opdracht
Wilt u speciaal voor uw bedrijfsruimte een fotoserie laten maken door een fotograaf? Het Nederlands Fotomuseum helpt u graag bij het scherp stellen van uw wensen en kan uw adviseren over welke fotografen qua stijl hier goed op aansluiten.

Gebouw Las Palmas Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi