Welkom (terug) in het Nederlands Fotomuseum!

Met ingang van 25 september vervallen de coronamaatregelen voor een museumbezoek. Het Nederlands Fotomuseum volgt hierin het protocol voor veilige en verantwoorde heropening van musea van de Museumvereniging

Onze belangrijkste maatregelen op een rij:

Het reserveren van een toegangskaartje is vanaf 25 september niet langer verplicht maar kan natuurlijk wel. Reserveer je toegangskaartje(s) via onze website. Vragen over onze e-tickets? Lees 'de meest gestelde vragen'.
Alleen wanneer je gebruik maakt van onze coffeecorner, vragen we naar je coronatoegangsbewijs. Voor meer informatie over de CoronaCheck App verwijzen wij naar de informatie van de Rijksoverheid.
Je kunt in het museum alleen via pin of mobiel betalen.

Daarnaast gelden de volgende landelijke regels:
Blijf thuis als je één van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°).
Blijf thuis als je of iemand in je huishouden koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten, tot iedereen ten minste 24 uur lang klachtenvrij is.
Was regelmatig je handen.
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.


Wat je verder moet weten:
Er zijn fietsrekken beschikbaar voor de ingang van het museum. Op loopafstand bevinden zich parkeergarages en parkeerterreinen (betaald parkeren). Lees meer
• Heb je tijdens je bezoek behoefte aan een rolstoel dan bieden we je deze graag aan. Vraag hiernaar bij de kassa of reserveer van tevoren door een e-mail te sturen naar info@nederlandsfotomuseum.nl o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en dag en tijdstip van uw aankomst. Reserveer tijdig want we hebben maar één rolstoel beschikbaar.

Voor vragen en opmerkingen staan wij klaar om je te woord te staan. Heb je vragen voorafgaand aan je bezoek neem dan contact  met ons op. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar via (+31) 010 20 30 405 en info@nederlandsfotomuseum.nl

Gebouw Las Palmas Statendam 1 (Wilhelminapier), Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi