Het Nederlands Fotomuseum is voorlopig gesloten in verband met de aangepaste coronamaatregelen. Houdt u onze website in de gaten voor de berichtgeving over de heropening van het museum.

Welkom (terug) in het Nederlands fotomuseum!

Om u een zo plezierig en veilig mogelijk verblijf in ons museum te garanderen hebben we een aantal maatregelen genomen. Het Nederlands Fotomuseum volgt hierin het protocol voor veilige en verantwoorde heropening van musea van de Museumvereniging

Onze belangrijkste maatregelen op een rij:

 Wees welkom in het museum, alleen of in gezelschap van uw huisgenoten met een maximum van vier.
• Het reserveren van een toegangskaartje met starttijd is verplicht. Reserveer uw toegangskaartje(s) via onze website. Vragen over onze e-tickets? Lees 'de meest gestelde vragen'.
 Draag een mondkapje. Dit is te koop in onze museumwinkel.
 In het museum is maximaal één bezoeker per 10m2 aanwezig. Dit staat per ruimte aangegeven.
 Maak uw handen schoon met behulp van het desinfecteermiddel bij de toegang tot en elders in het museum.
 U kan in het museum alleen via pin of mobiel betalen.
 Houd uw jas en tas zoveel mogelijk bij u. Kluisjes zijn beperkt in gebruik om besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken.
 Houd voldoende afstand tot andere bezoekers en medewerkers van het museum; minstens 1,5 meter.
 Volg de aangegeven routes in het museum en de instructies van medewerkers. Wij hanteren een eenrichtingsverkeer route door de museumzalen.
 We zorgen voor extra schoonmaakrondes. De plekken met veel contact (o.a. deurklinken, pin-terminal, lift, trap) worden extra gereinigd.
• Het Nederlands Fotomuseum moet noodgedwongen tijdelijk haar koffiebar sluiten. Het tijdelijk sluiten van onze koffiebar is een van de maatregelen die de regering treft om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Daarnaast gelden de volgende landelijke regels:
 Blijf veilig thuis als u één van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°).
 Blijf veilig thuis als u of iemand in uw huishouden koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten, tot iedereen ten minste 24 uur lang klachtenvrij is.
 Was regelmatig uw handen.
 Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 Vermijd lichamelijk contact; schud geen handen.
 Houd voldoende afstand; minstens 1,5 meter.

Wat u verder moet weten:
Er zijn fietsrekken beschikbaar voor de ingang van het museum. Op loopafstand bevinden zich parkeergarages en parkeerterreinen (betaald parkeren). Lees meer
• Heeft u tijdens het bezoek behoefte aan een rolstoel dan bieden we u deze graag aan. Vraag hiernaar bij de kassa of reserveer van tevoren door een e-mail te sturen naar info@nederlandsfotomuseum.nl o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en dag en tijdstip van uw aankomst. Reserveer tijdig want we hebben maar één rolstoel beschikbaar.

Voor vragen en opmerkingen staan wij klaar om u te woord te staan. Heeft u vragen voorafgaand aan uw bezoek neemt u dan met ons contact op. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar via (+31) 010 20 30 405 en info@nederlandsfotomuseum.nl

Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi