Welkom (terug) in het Nederlands Fotomuseum!

Met ingang van 26 juni mag het museum weer meer bezoekers toelaten. We hebben ervoor gekozen niet met vaccinatie- en testbewijzen te werken, om geen extra drempels voor het museumbezoek op te werpen, maar om de norm te hanteren van maximaal 1 bezoeker of huishouden per 5 m2 museumvloer. Dat betekent dat we per uur 60 bezoekers binnenlaten en werken met een reserveringssysteem en een check op gezondheidsklachten bij aankomst in het museum.

Het Nederlands Fotomuseum volgt hierin het protocol voor veilige en verantwoorde heropening van musea van de Museumvereniging

Onze belangrijkste maatregelen op een rij:

Het reserveren van een toegangskaartje met starttijd is verplicht. Reserveer je toegangskaartje(s) via onze website. Vragen over onze e-tickets? Lees 'de meest gestelde vragen'.
In het museum is maximaal één bezoeker per 5 m2 aanwezig. Dit staat per ruimte aangegeven.
Maak je handen schoon met behulp van het desinfecteermiddel bij de ingang en elders in het museum. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.
Je kunt in het museum alleen via pin of mobiel betalen.
Houd je jas en tas zoveel mogelijk bij je. Kluisjes zijn beperkt in gebruik om besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken.
 Houd voldoende afstand tot andere bezoekers en medewerkers van het museum; minstens 1,5 meter.
 Volg de aangegeven routes in het museum en de instructies van medewerkers. Wij hanteren een eenrichtingsverkeer route door de museumzalen.
 We zorgen voor extra schoonmaakrondes. De plekken met veel contact (o.a. deurklinken, pin-terminal, lift, trap) worden extra gereinigd.


Daarnaast gelden de volgende landelijke regels:
Blijf thuis als je één van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°).
Blijf thuis als je of iemand in je huishouden koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten, tot iedereen ten minste 24 uur lang klachtenvrij is.
Was regelmatig je handen.
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 Vermijd lichamelijk contact; schud geen handen.
 Houd voldoende afstand; minstens 1,5 meter.

Wat je verder moet weten:
Er zijn fietsrekken beschikbaar voor de ingang van het museum. Op loopafstand bevinden zich parkeergarages en parkeerterreinen (betaald parkeren). Lees meer
• Heb je tijdens je bezoek behoefte aan een rolstoel dan bieden we je deze graag aan. Vraag hiernaar bij de kassa of reserveer van tevoren door een e-mail te sturen naar info@nederlandsfotomuseum.nl o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en dag en tijdstip van uw aankomst. Reserveer tijdig want we hebben maar één rolstoel beschikbaar.

Voor vragen en opmerkingen staan wij klaar om je te woord te staan. Heb je vragen voorafgaand aan je bezoek neem dan contact  met ons op. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar via (+31) 010 20 30 405 en info@nederlandsfotomuseum.nl

Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 - 2019 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi