Als Ambassadeur steunt u het Nederlands Fotomuseum en wordt u uitgenodigd voor exclusieve ontvangsten, previews van de tentoonstellingen, ontmoetingen met fotografen en kijkjes achter de schermen in bijvoorbeeld één van de mooiste geklimatiseerde depots van Nederland.

Privileges
De Ambassadeursclub is exclusief en telt niet meer dan 100 leden. Als ambassadeur geniet u de volgende privileges:
-Uitnodigingen voor exclusieve ontvangsten en previews van tentoonstellingen
-Eénmalig een hoogwaardige barietafdruk uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum naar keuze. Hiervoor ontvangt u persoonlijk advies van ons hoofd collecties
-In gezelschap van onze directeur en curator ontmoet u fotografen, bezoekt u een van de mooiste geklimatiseerde depots van Europa en geniet u van een heerlijke avond in Restaurant Las Palmas van Herman den Blijker.
-10% korting op tentoonstellingscatalogi in de museumwinkel en bij aankoop van foto’s uit de collectie
-Twee jaarkaarten voor gratis toegang tot het museum gedurende 5 jaar

Als Ambassadeur verbindt u zich voor vijf jaar aan het museum met een jaarlijkse bijdrage van €1.000,-. Tot en met 2017 is het fiscaal extra aantrekkelijk om te geven aan culturele instellingen, zoals het Nederlands Fotomuseum. Concreet betekent dit dat een periodieke Ambassadeursgift van € 1.000 per jaar gedurende 5 jaar, na aftrek u slechts € 350 kost (uitgaande van een effectief belastingtarief van 52%). Meer informatie kunt u vinden op www.nederlandsfotomuseum.nl/geefwet, maar we lichten dit ook graag persoonlijk toe.

Interesse?
Wij stellen uw betrokkenheid en gift zeer op prijs. Wilt u zich aansluiten bij onze ambassadeurs? Neem contact op met Lobke Broos (Hoofd Development): lbroos@nederlandsfotomuseum.nl of 010-2030423.
Alvast welkom!

Gebouw Las Palmas Wilhelminakade 332, 3072 AR Rotterdam +31 (0)10 203 04 05 info@nederlandsfotomuseum.nl

© 2016 Nederlands Fotomuseum. WooCommerce door Redkiwi