Nieuws

Ontvangst Museumkaart houders | Bijzondere middag met kunst, design, fotografie, mode en film

Ontvangst Museumkaart houders

Bijzondere middag met kunst, design, fotografie, mode en film

Gemaakt op 17 SEP 2013

© Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin, The Widow (White), 1997. Rabo Kunstcollectie. Foto Peter Cox, Eindhoven
-Inez-van-Lamsweerde-en-Vinoodh-Matadin-The-Widow-White-1997.-Rabo-Kunstcollectie.-Foto-Peter-Cox-Eindhoven RGB

Wit staat voor een nieuw begin, een onbeschreven blad. Deze kleur vormt het uitgangspunt voor een veelzijdige tentoonstelling waarin het publiek in aanraking komt met verschillende betekenissen van wit.

Speciaal voor Museumkaarthouders organiseert het museum een bijzondere middag met fotografie, kunst, design, mode en film. Anne van der Zwaag, curator van WIT, ontvangt u op deze middag.